Főoldal

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy céginformáció igénylésével kapcsolatos új nyomtatványminták kerültek kihelyezésre a honlapunkon, amelyek a Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat működéséről, valamint a céginformáció költségtérítéséről 1/2006. (VI.26.) IRM rendelet („Rendelet”) módosítása miatt alkalmazott, az elektronikusan nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó megváltozott díjtételeket tartalmazzák.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Rendelet módosítására, valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 7. § (2) bekezdésére tekintettel a Céginformációs Szolgálat az igazolt befizetésről ÁFA tartalom nélküli számviteli bizonylatot állít ki.

_____________________________________________________

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az utóbbi időben több olyan állampolgári bejelentés is érkezett a Céginformációs Szolgálathoz, miszerint – jogtalan haszonszerzés érdekében – bizonyos cégek az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának nevében eljárva próbálják ügyfélkörüket bővíteni, és különböző jogcímen díjfizetésre ösztönözni a cégeket.

Az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálata a vonatkozó jogszabályi rendelkezések alapján látja el tevékenységét, ennek során a cégeket sem telefonon, sem más úton nem keresi meg sem szerződéskötési szándékkal, sem átvilágítási célból, illetve a cégeket nem minősíti, a működésükről nem állít ki tanúsítványt.

Kérjük, hogy a céginformációs szolgáltatások igénybevétele során körültekintően járjanak el!

                                     Ügyfélfogadás:
Hétfő - Csütörtök
                     délelőtt:  9.30 - 12.00
                     délután: 13.00 - 15.00

IDŐPONTFOGLALÁS

(A délelőtti és délutáni nyitvatartás utolsó 5 percében már nincs lehetőség új sorszám kiadására.)
                                     
                               
                     Ügyfélszolgálati Iroda címe:
                               1055 Bp., Báthory u. 12.

Menü

Főoldal

Navigáció