Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormányzati igazgatási szünet elrendeléséről és a kormányzati igazgatási szünetre alkalmazandó veszélyhelyzeti szabályokról szóló 369/2022. (IX. 29.) Korm. rendelet 1. § (2) bekezdése alapján a kormányzati igazgatási szervek részére


2022. december 22-től 2023. január 6-ig
igazgatási szünet

került elrendelésre; ebből kifolyólag ezen időszakban a Céginformációs Szolgálat Ügyfélszolgálata nem lát el ügyfélszolgálati feladatokat.

A személyes ügyfélfogadás szünetel, továbbá az e-mail útján, postán vagy telefonon érkező megkeresések nem kerülnek megválaszolásra az igazgatási szünet ideje alatt.    

Erre tekintettel a 2022. december 19 – 21. közötti napokon a délutáni ügyfélfogadási időt egy órával meghosszabbítottuk, így a személyes ügyfélfogadás a fenti munkanapokon 16.00 óráig tart. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a meghosszabbított nyitvatartás utolsó 5 percében már nincs lehetőség új sorszám kiadására.

 

Az igazgatási szünetre figyelemmel:

·   2022. december 12. 23:59 percig levélben beérkezett kérelmek 2022. december 21. napjának végéig feldolgozásra és megválaszolásra kerülnek;

·     2022. december 13. 00:00 perckor vagy azt követően beérkezett kérelmek érkezési sorrendben kerülnek feldolgozásra.

A levelek érkeztetése megtörténik, azok feldolgozását megkezdjük, azonban a tőlünk megszokott legnagyobb gondosság mellett sem tudjuk garantálni, hogy azok 2022. december 21. napjáig megválaszolásra kerülnek.

·    2023. január 9-én a levelek és kérelmek megválaszolása érkezési sorrendben folytatódik tovább a 15 munkanapos eljárási határidő figyelembevételével.

 

Szíves megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!


Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat

_________________________________________________________


Tisztelt Ügyfeleink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ismeretlen személyek a https://www.e-cegjegyzek.hu/ oldalon elérhető ingyenes céginformációs szolgáltatást, valamint a cégek adatainak megjelenítését valótlanul díjköteles szolgáltatásnak tüntetik fel, és a cégeket telefonon a jövőbeni szolgáltatás igénybevétele érdekében díjfizetésre szólítják fel, illetve ennek elmaradása esetén a szolgáltatás megszüntetését, és a korábban igénybe vett szolgáltatás ellenértékének felszámítását helyezik kilátásba.

A Céginformációs Szolgálat a https://www.e-cegjegyzek.hu/ oldalon való megjelenésért díjazást nem kér, ilyen irányú telefonos vagy e-mail útján történő megkeresést a cégeknek nem küld. Kérjük, hogy a honlapon való megjelenés tekintetében továbbiakban is az ott közzé tett információk, valamint a hatályos jogszabályok alapján tájékozódjanak!

Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat

_________________________________________________________

                                     Ügyfélfogadás:
Hétfő - Csütörtök
                     délelőtt:  9.30 - 12.00
                     délután: 13.00 - 15.00

IDŐPONTFOGLALÁS

(A délelőtti és délutáni nyitvatartás utolsó 5 percében már nincs lehetőség új sorszám kiadására.)
                                     
                               
                     Ügyfélszolgálati Iroda címe:
                               1055 Bp., Báthory u. 12.