Céginformációt kérő nyomtatványok

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy céginformáció igénylésével kapcsolatos új nyomtatványminták kerültek kihelyezésre a honlapunkon, amelyek a Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat működéséről, valamint a céginformáció költségtérítéséről 1/2006. (VI.26.) IRM rendelet („Rendelet”) módosítása miatt alkalmazott, az elektronikusan nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó megváltozott díjtételeket tartalmazzák.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Rendelet módosítására, valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 7. § (2) bekezdésére tekintettel a Céginformációs Szolgálat az igazolt befizetésről ÁFA tartalom nélküli számviteli bizonylatot állít ki.

Erre tekintettel a Céginformációs Szolgálat kizárólag az új (Ceginfo_v3HUN202308) nyomtatványokat fogadja el.

Kérjük, hogy erre fokozottan ügyeljenek.

Papíron történő leadás Elektronikus úton történő benyújtás
Útmutató / tájékoztató a céginformációt kérő lap és pótlapjaihoz
Elektronikus gépi kitöltéshez használható
Céginformációt kérő lap és pótlapjai*
Kézzel történő kitöltéshez használható (PDF-es) nyomtatványok
Céginformációt kérő lap Céginformációt kérő lap
Általános pótlap Általános pótlap
Pótlap egy cég több cégirata kérésekor Pótlap egy cég több cégirata kérésekor
Pótlap több cég többféle céginformációjának kéréséhez
(disztribútorok számára ajánlott pótlap)
Frissítve: 2023.08.20.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy valamennyi nyomtatvány esetén a Céginformációs Szolgálat kizárólag a hiánytalanul, javítást nem tartalmazó, nagybetűkkel, olvashatóan kitöltött, legfrissebb céginformációt kérő nyomtatványokat  fogadja el, ezért kérjük erre fokozottan ügyeljenek.

A letöltött nyomtatványokat - azok kinyomtatása és kitöltése után - kérjük, hogy személyesen, postán, vagy elektronikus úton, az ingyenes céginformációt kérő lapot a nyomtatványon megadott módon juttassák el a Céginformációs Szolgálat részére.


* Microsoft 2010 Excel 14.0.7173.50000 (32 bites) verzióval készült. Ettől eltérő programmal történő megnyitáskor kompatibilitási problémák léphetnek fel.