Céginformációt kérő nyomtatványok

Megújultak a Céginformációs Szolgálat Ügyfélszolgálati Irodájában található, illetőleg a honlapról letölthető céginformációt kérő nyomtatványok.

Papíron történő leadás Elektronikus úton történő benyújtás
Útmutató / tájékoztató a céginformációt kérő lap és pótlapjaihoz
Elektronikus gépi kitöltéshez használható
Céginformációt kérő lap és pótlapjai*
Kézzel történő kitöltéshez használható (PDF-es) nyomtatványok
Céginformációt kérő lap Céginformációt kérő lap
Általános pótlap Általános pótlap
Pótlap egy cég több cégirata kérésekor Pótlap egy cég több cégirata kérésekor
Pótlap több cég többféle céginformációjának kéréséhez
(disztribútorok számára ajánlott pótlap)
Frissítve: 2017.01.12.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy valamennyi nyomtatvány esetén a Céginformációs Szolgálat kizárólag a hiánytalanul, javítást nem tartalmazó, nagybetűkkel, olvashatóan kitöltött, 1 hónapnál nem régebbi céginformációt kérő nyomtatványokat  fogad el, ezért kérjük erre fokozottan ügyeljenek.

A letöltött nyomtatványokat - azok kinyomtatása és kitöltése után - kérjük, hogy személyesen, postán, vagy elektronikus úton, az ingyenes céginformációt kérő lapot a nyomtatványon megadott módon juttassák el a Céginformációs Szolgálat részére.

A Céginformációs Szolgálat a céginformáció igénylésére vonatkozó korábbi nyomtatványt a frissített nyomtatvány megjelenésének napjától számított 1 hónapig fogadja el. Erre hivatkozással kérjük, hogy mindig kövessék figyelemmel a honlapon történő módosításokat, illetve valamennyi céginformáció igénylése esetén a legújabb nyomtatványt töltsék le a honlapról.

* Microsoft 2010 Excel 14.0.7173.50000 (32 bites) verzióval készült. Ettől eltérő programmal történő megnyitáskor kompatibilitási problémák léphetnek fel.